(095) 549-23-42

Запрошуємо Вас взяти участь у  семінарі для спеціалістів будівельної галузі, який  відбудеться 22 жовтня  2019 року в м. Дніпро на тему:

 

“Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2019”.

Перелік основних питань, які будуть розглянуті на семінарі:

1.    Нові нормативні документи та ДСТУ з ціноутворення у будівництві, вартості проектних робіт та експертизи проектної документації, технології і організації будівельного виробництва.

2.    Новий порядок розрахунку розміру заробітної плати у будівництві.

3.    Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво.

4.    Особливості набуття права на виконання будівельних робіт і права на експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

5.    Ліцензування будівельної діяльності. Зміни в порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, нові вимоги до прийняття об'єктів в експлуатацію. Дозвільна документація у дворівневій системі архбудконтролю та нагляду. Отримання дозвільних документів: практичні та проблемні питання. контроль та нагляд в 2019р.

6.    Визначення вартості будівництва та взаєморозрахунки в приватному будівництві. Зарубіжні підходи до визначення вартості будівництва та інновації вітчизняних кошторисних програмних комплексів.

7.    Розробка, погодження та використання iндивiдуальних елементних кошторисних норм та стандартів організації (СОУ). Укрупнені кошторисні норми, укрупнені показники вартості будівництва, об’єкти аналоги. Їх розробка та застосування

8.    Особливості застосування ДСТУ Б Д.1.1.-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво. Визначення вартості об’єкту на стадіях проектування ТЕО та Проект.

9.    Міжнародна практика укладання та ведення договорів підряду на виконання робіт у будівництві. Функції, права, обов'язки та вартість послуг інженера-консультанта. Визначення вартості проектування і будівництва в контрактах ФІДІК.

10.  Визначення та обґрунтування вартості ресурсів, необхідних для виконання будівельних робіт згідно ДСТУ Б Д.1.1-1-2013. Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів виробів та конструкцій в регіоні при складанні проектно-кошторисної документації, договірної ціни, актів виконаних будівельних робіт.

11.  Нові можливості кошторисних прогамних комплексів. Майстер-класи.

 

На семінарі відбудеться майстер-клас з експлуатації кошторисних ПК, де провідні представники розробників кошторисного ПЗ продемонструють нові функції програм і розглянуть практичні задачі.

 

Семінар проводиться за підтримки та участі :

-          «АВК-Созидатель», м. Дніпро

-          ПП “Будівництво – сучасні технології”, м Івано-Франківськ

-       ТОВ «Інкомсервіс», м. Київ

 

Вартість участі одного представника складає 2040 грн.з урахуванням ПДВ. Для другого, третього і наступних учасників знижки 5% .  Оплата здійснюється після реєстрації заявки згідно рахунку.

 

Ціна враховує:матеріали семінару, сертифікати учасника семінару, у перервах - кава та чай, обід.

 

 

Регламент роботи:                                                                                                                                       

9.30 - 10.00 - реєстрація

10.00 - 17.00 - проведення семінару

13.00 - 14.00 – обідня перерва

 

Для участі в семінарі потрібно:

-          до 18 жовтня  2019 р. зареєструвати заявку на поштовій скринці  super_conf@ukr.net

-          до 19 жовтня  2019 р. перерахувати кошти за реквізитами згідно з наданим рахунком

 

Також є можливість зареєструватись для участі у семінарі он-лайн на сайтах https://ssb.com.ua/ та http://mcbct.com.ua.

Детальнішу інформацію щодо умов участі та організації семінару можна отримати за телефоном організатора (056) 785-46-28 або 095-656-42-03

Учебный Центр компании
«ИТ-Сервис»

Совместно с Ассоциацией разработчиков, распространителями сметных программ и ведущими разработчиками сметного программного обеспечения мы регулярно проводим семинары для специалистов строительной отрасли и проектантов.

Также учебным центром постоянно организовываются мастер-классы по повышению квалификации пользователей ПК АВК-5.