(095) 549-23-42

Запрошуємо Вас взяти участь у  семінарі для спеціалістів будівельної галузі, який відбудеться  в м. Дніпро 23 жовтня  2018 року на тему:

“Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2018”.

Перелік основних питань, які будуть розглянуті на семінарах:

1.      Нові нормативні документи та ДСТУ з ціноутворення у будівництві, вартості проектних робіт та експертизи проектної документації, технології і організації будівельного виробництва.

2.      Новий порядок розрахунку розміру заробітної плати у будівництві.

3.      Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво.

4.      Актуальний стан законодавства в галузі здійснення дозвільних процедур та архітектурно-будівельного нагляду і контролю.

5.      Визначення вартості будівництва та взаєморозрахунки в приватному будівництві. Зарубіжні підходи до визначення вартості будівництва та інновації вітчизняних кошторисних програмних комплексів.

6.      Розробка, погодження та використання iндивiдуальних елементних кошторисних норм та стандартів організації (СОУ). Укрупнені кошторисні норми, укрупнені показники вартості будівництва, об’єкти аналоги. Їх розробка та застосування

7.      Особливості застосування ДСТУ Б Д.1.1.-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво. Визначення вартості об’єкту на стадіях проектування ТЕО та Проект.

8.      Міжнародна практика укладання та ведення договорів підряду на виконання робіт у будівництві. Функції, права, обов'язки та вартість послуг інженера-консультанта. Визначення вартості проектування і будівництва в контрактах ФІДІК.

9.      Визначення та обґрунтування вартості ресурсів, необхідних для виконання будівельних робіт згідно ДСТУ Б Д.1.1-1-2013. Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів виробів та конструкцій в регіоні при складанні проектно-кошторисної документації, договірної ціни, актів виконаних будівельних робіт.

10.  Нові можливості кошторисних прогамних комплексів. Майстер-класи.

 

На семінарі відбудеться  майстер-клас з експлуатації кошторисних ПК, де  представники розробників кошторисного ПЗ продемонструють нові функції програм і розглянуть практичні задачі.

Мета семінару:

-          підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

-          інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

-          інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

-          інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

 

 

Вартість участі  одного представника 1560 грн. 00 коп. з ПДВ.

Для зареєстрованих користувачів ліцензійного кошторисного ПЗ - 1440 грн.00 коп.з ПДВ.

Кожному другому інаступному  учаснику від однієї організації знижка - 5%.

У вартість входить: участь у семінарі, матеріали семінару, іменний сертифікат

 

 

Регламент роботы:

9.30 - 10.00 - реєстрація

10.00-17.00 - робота семінара

Місцепроведення :

49000, м.Дніпро,

пр. Д. Яворницького, 93  Будинок Профспілок,

к.510

 

Організатори семінару:

«АВК-Созидатель», м. Дніпро

«Інкомсервіс», м. Київ

ДП Науково-дослідний інститут будівельного

ПП «Будівництво - сучасні технології»

виробництва, м. Київ

ПП «ССБ Електронікс»

 

Для участі в семінарі потрібнозаповнити анкету та відправити на електронну пошту : super_conf2018@ukr.net, тел. (056) 785-10-48

Також є можливість зареєструватись для участі у семінарі он-лайн на сайті https://ssb.com.ua/.

Детальнішу інформаціющодо умов участі та організації  семінару можна отримати за телефонами організатора семінару в м.Дніпро ТОВ «ІТ-СЕРВІС» (056)785-10-48,785-46-28 або моб.тел. 095-656-42-03, 098-678-11-32

Завантажити АНКЕТУ

Учебный Центр компании
«ИТ-Сервис»

Совместно с Ассоциацией разработчиков, распространителями сметных программ и ведущими разработчиками сметного программного обеспечения мы регулярно проводим семинары для специалистов строительной отрасли и проектантов.

Также учебным центром постоянно организовываются мастер-классы по повышению квалификации пользователей ПК АВК-5.